Diary Persoonlijk

Last week #2 | Jarig, diploma-uitreiking en naar Racoon

juli 17, 2017
about last week 2

Wow! De bijzondere gebeurtenissen blijven maar doorgaan. Vorige week begon ik aan mijn eerste (bijna) fulltime job en kreeg ik te horen dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Deze week mocht ik mijn diploma ophalen, werd ik 24 jaar én bezocht ik een superleuk concert van Racoon. Ben je er klaar voor?

Jarig Shoppen sale Zara
Hip hip hooray, it’s my birthday! Woensdag werd ik 24. Dat super exciting gevoel van vroeger heb ik al een paar jaar niet meer, maar dat huisgenootje Nicole mijn woonkamer versierd had, droeg er absoluut aan bij dat ik me toch wat meer jarig voelde. Bovendien viel mijn vrije dag precies op mijn verjaardag, wat ook wel chill was. Ik trakteerde mezelf ’s middags op een uurtje shoppen en kocht o.a. deze jas bij Zara. #happyface!

Taartje en koffieVoordat ik mijn shopping spree startte, kwamen mijn ouders even langs. We dronken een kopje koffie en aten een gebakje. Yum!

Sushi Albert HeijnNa het shoppen had ik echt en #YOLO instelling. Bij Albert Heijn kocht ik daarom sushi. Yum again!

Camel UP!Na het eten kwamen twee vrienden langs. We speelden onder andere ‘Camel up’. Voor ik het wist was het alweer bedtijd én het einde van een fijne vrije dag.

Geslaagd HBO Bedrijfskunde CHEDonderdag werkte ik tot 15.00. Daarna werd ik opgepikt door mijn ouders om voor de laatste (!) keer als student naar de CHE te gaan. We verzamelden met alle Bedrijfskunde studenten en genodigden in de collegezaal, waar er werd teruggeblikt op de afgelopen jaren. Vervolgens gingen we uiteen in groepjes en werd er over iedereen persoonlijk een mooi woord gesproken.

Racoon grenswerk Tegelen Ik sliep die nacht slecht, waardoor ik vrijdag erg gaar was. Daar baalde ik extra van, want ’s avonds zou ik naar Racoon gaan. Daarom stormde ik om 17.00 het kantoor uit, at ik gauw wat restjes en viel ik vervolgens voor welgeteld een kwartier in een diepe slaap. Die 15 minuten deden me overigens ontzettend goed, want ik voelde me weer helemaal energiek. Na een autorit van een ruim uur, kwamen we aan bij openluchttheater de Doolhof in Tegelen. Go Racoon!

Optreden Racoon
De setting was vrij klein (wat ik heerlijk vond), de sfeer was top en ik heb de grootste lol gehad met mijn vriendinnen. Ik denk dat dit één van de leukste cadeautjes is die ik ooit heb gekregen!

Pastasalade TekenenPfoe, zaterdagochtend had ik het zwaar. Het was zo’n giga drukke week geweest, dat ik (als niet-uitslaper) tot 11.00 in mijn bed lag. Naast buurten bij mijn ouders en boodschappen, deed ik ’s middags weinig. Nadat ik samen met Nicole deze heerlijke pastasalade at, deed ik een powernap en vertrok ik vervolgens naar Ederveen voor een verjaardag.

Zondag was qua activiteit niet heel veel anders. Ik ging naar de kerk, keek een paar afleveringen van mijn nieuwe favo serie ‘Reign’ en tekende wat.

Couscous bowl’s Avonds maakte ik een probeerseltje: een salade van couscous, komkommer, fetakaas, champignons, knoflook, ui en vegetarische ‘kipstuckjes’. And it was a good one!

Deze week ging zo vlug, dat het besef van alle toffe dingen eigenlijk nu pas begint te komen. Ik bedoel: ik ben nu 24, heb mijn DIPLOMA binnen en had een fantastische avond met mijn vriendinnen. Hoeveel moet een mens kunnen verwerken in een paar dagen, haha. Op naar een mooie, nieuwe week 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blijf op de hoogte