Diary Persoonlijk

Last week #1 | GESLAAGD, mijn eerste werkweek en een western feest!

juli 10, 2017
About last week 1

Het was mijn eerste fulltime werkweek bij One4Marketing, ik had mijn eindgesprek en slaagde voor mijn opleiding én ik hield een heus Western feest. Wát een week vol hoogtepunten! Lees je mee?

Last weekMaandagochtend was het zover: mijn eerste officiële fulltime werkweek bij One4Marketing. Alhoewel ik hier al een jaar een bijbaan heb en er mijn afstudeeronderzoek heb uitgevoerd, voelde het toch wel even als een nieuw, écht begin. En dat werd nog even bekrachtigd door mijn collega’s: zij versierden mijn bureau 🙂

Christelijke Hogeschool Ede CHEAlsof je eerste fulltime werkweek nog niet genoeg is, stond er dinsdag nog iets super spannends op de planning. Ik had het eindgesprek van mijn afstudeeropdracht. AAH! ’s Ochtends had ik mijn zenuwen prima onder controle, maar een uur voordat mijn gesprek zou beginnen waren ze niet meer te houden. Iets na 13.00 schoof ik aan tafel bij mijn coach, beoordelaar en een externe. Funfact: de eerste minuten durfde ik mijn glas water niet op te pakken omdat ik zo trilde. Na een half uur durend gesprek – wat overigens erg leuk was – moest ik wachten op de gang.

20170704_153242_1Na een kwartier werd ik opgehaald, de beoordelaars waren erover uit: “Je hebt een 8 voor je gesprek en het gemiddelde cijfer voor je afstudeerproject komt daarmee op een 7,7. Gefeliciteerd!”. Na 4 jaar studeren en zoveel herinneringen, kun je jezelf haast niet beseffen dat het met die woorden écht klaar is. Ik voel me gezegend dat ik in die jaren zoveel prachtige mensen heb mogen leren kennen, dat ik dichter naar God ben toe gegroeid en dat ik mezelf heb kunnen ontwikkelen tot young professional. Ik kijk er met veel plezier op terug!

Woensdagavond at ik bij mijn ouders. Ze zijn helemaal weg van Grieks eten, dus guess what er op mijn bordje lag: halloumi, Griekse salade en tzatziki. Love it!

Uitzicht VeenendaalMijn voornemen voor deze avond was om vroeg te gaan slapen. Ik lag netjes rond 22.00 in bed, maar het mocht niet baten. Ik was klaarwakker. Na heel wat woelen en draaien, besloot ik maar even op het balkon van het uitzicht te genieten. Mooi hè?

Nog meer food! Donderdagavond reed ik na het werk met twee vriendinnen naar Ikea in Duiven. We aten eerst Zweedse balletjes en liepen daarna de showroom door. Op de afdeling gordijnen heb ik denk ik wel een dik kwartier staan dubben over de kleur. Wat is gordijnen uitzoeken voor je woonkamer lastig zeg! Ga ik voor wit, mintgroen of toch maar voor taupe? Uiteindelijk nam ik de witte gordijnen mee die ik had gezien op de website. Alhoewel mijn woonkamer er nu erg steriel uitziet en ik door middel van accessoires nog wat kleur erin wil brengen, ben ik uiteindelijk blij met mijn keuze.

ShoppenOké. Dit was zaterdag eigenlijk helemaal niet de bedoeling (lees: we gingen boodschappen doen voor mijn feestje), maar ik kon het echt niet weerstaan om even wat winkels met sale binnen te lopen. Ik paste wat dingen bij de JDY en liep uiteindelijk met lege handen de deur uit. Applaus! Oh, en voor wie JDY niet kent: dit is onderdeel van het moederbedrijf van o.a. Vero Moda, Only etc. Ze hebben nu 13 vestigingen, waaronder dus in Veenendaal. Aanrader!

Patat met en frikandel speciaalNiet lang na het boodschappen doen, kreeg ik een Snapchat van vriendin Valéry. In haar hele gang stond een laag water. Samen met vriendin Lisa verzamelde ik handdoeken en reden we naar Valéry toe, maar toen we daar aankwamen was het meeste al droog. Omdat het al 18.00 was en ik nog van alles moest doen voor mijn feestje, besloten we even gauw een patatje te halen. Foei hoor, vanaf nu ga ik weer wat gezonder doen.

Cowboy feestjeOm 20.30 kwamen de eerste gasten binnendruppelen voor mijn feestje; allemaal in western stijl gekleed. Het was een super gezellige avond waarop we vooral heel veel hebben gelachen. Uiteindelijk lag ik halverwege de nacht op bed; voor zo’n slaapkop als ik, zegt dat genoeg 😉

Daisy's Veenendaal Zondagavond had ik opeens cravings naar ijs. Ik liet er geen gras over groeien en haalde een ijsje bij Daisy’s. Bueno met yoghurt-amarena wel te verstaan; een mooie afsluiter van een mooie week.

Een hoop grote momenten en feest dus, afgelopen week. En het is nog niet over: donderdag heb ik mijn diploma uitreiking. Bovendien krijg ik aanstaande vrijdag van twee vriendinnen een concert van Racoon cadeau. Zó leuk!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nicole juli 16, 2017 at 7:04 pm

    Oooh, waarom wist ik nog niet dat er ook een Jacqueline de Yong in Veenendaal zit?! Daar moet ik deze week snel maar even binnen huppelen 🙂

  • Leave a Reply

    Blijf op de hoogte