About last week #1 | Plan van Aanpak aanpassen & langs mijn vroeger stagebedrijf

Hoi! Het is officieel niet mijn eerste terugblik op de week, maar wél voor annemijnkroon.nl. Dus vooruit: het is weer even wennen. Gelukkig was het een veelzijdige week, waardoor ik genoeg te vertellen heb. Zo deed ik weer eens wat zaken via Marktplaats, maakte ik serieuze stappen om uit huis te gaan en ging ik langs mijn oude stagebedrijf. Wat ik verder meemaakte, lees je in deze blog.

Sandwich met zalm, komkommer en kruidenroomkaas

Zondagochtend zat ik om 9.30 klaar voor een dienst bij Mozaiek0318. Na de dienst moest ik snel naar huis om hapjes te maken. Uiteindelijk stond ik 1,5 uur in de keuken; dat is best veel voor een niet-keukenprinses. Samen met mijn ouders, opa en oma, smulde ik ’s middags van o.a. deze sandwiches met zalm, komkommer en kruidenroomkaas.

Maandag kon ik maar moeilijk op gang komen. Gelukkig had ik een goed vooruitzicht: ’s avonds zou ik meeten met vriendinnen. We praatten over van alles en nog wat, maar de bruiloft van Cynthia was toch wel het grootste onderwerp. Zó leuk dat ze over een tijd als eerste van onze groep in het huwelijksbootje stapt! Tot die tijd zwijmel ik nog even weg bij de foto’s van mijn eigen Pinterestbord.

Dinsdag kreeg ik een eerdere tijdsinvestering terug. Ik redde in juni vier stoelen van de ondergang. Mijn vorige stagebedrijf wilde ze weggooien, maar ik had er een ander plan voor. In principe heb ik ze toen opgehaald voor mijn uitzet, maar omdat ze toch wel erg in de weg stonden besloot ik ze op Marktplaats te zetten. En dat loonde: ik verkocht ze voor €150,00. Kaching!

To do Plan van Aanpak afstuderen

Op donderdag had ik eigenlijk mijn laatste college van dit blok, maar ik besloot om thuis wat aan mijn communicatieplan te doen. Helaas was ik wat dat betreft totaal niet productief. Zo twitterde ik wat rond en deed ik wat voorbereidingen voor ’s avonds. Tegen het einde van de middag haalde ik die onproductieve uren gelukkig dubbel en dwars in. Na wat feedback van mijn studiebegeleider, reviseerde ik het grootste deel van mijn Plan van Aanpak in twee uurtjes tijd.

Fotolijst met poster

Omdat er slecht weer werd voorspeld, sprak ik vroeg op de avond af met Nicole. We kletsten wat bij (hashtag marketeers) maar we hadden het vooral over iets wat super exciting is: wij gaan namelijk zoeken naar een huisje!  Ik ben al langere tijd aan het rondkijken, maar als je student bent kun je niet heel veel beters krijgen dan een studentenkamer. Ideaal dus, dat Nicole vorige week met het idee kwam om samen wat te zoeken. Ik wijd er later een blog aan. (Of 2 blogs. Of misschien wel 5.) Ik kreeg trouwens deze twee toffe posters van haar mee. Lief!

Kantoor Aatop

Vrijdagochtend mocht ik langs Aatop, het bedrijf waar ik mijn eerste Bedrijfskunde stage liep, om wat vragen te stellen over werving en selectie. Van die input maak ik nu een whitepaper voor een klant. Ik vind het superleuk dat ik op die manier weer in contact kom met ‘oude bekenden’!

Snowboardjas Marktplaats

’s Middags kreeg ik een melding van Kiala dat mijn pakketje was geleverd. Ik ben mijn snowboardgear aan het uitbreiden en kocht een snowboardjas via Marktplaats; die kwam dus na drie dagen binnen. Niks ten nadele van de verkoper, maar wát een bummer: hij is veel te groot, ondanks dat het gewoon vrouwenmaat 36 is. Ik hoop dat ik er iemand anders blij mee kan maken.

Zaterdag kwam weer een koper via Marktplaats, had ik een koffiedate met Irma en ging ik na héél lange tijd weer eens uit in Veenendaal. Het was weer een fijne week!

2 Comments

 1. Sandra
  februari 24, 2017

  Zooo lekker zeg van die 150 euro! Sowieso zonde dat ze de stoelen eerst weg wilden gooien. Vind dat zo’n onzin als er andere mensen nog mee blij gemaakt kunnen worden. Voor jou in ieder geval een lekker extraatje nu qua geld, hihi! Balen van die jas zeg. Het is altijd zo lastig in te schatten he…

  Beantwoorden
  1. admin
   maart 8, 2017

   Ja hè. Ik ben blij dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *